united tröja 41431

arsenal tröja 45002

.

manchester united tröja barn

Tvåa till Red Bull Salzburg i den österrikiska Bundesliga förra säsongen, LASK deltar i en UEFA -tävling för andra säsongen i rad – även om de förlorade i Europa League -kvalet förra gången – efter att tidigare ha missat Europa sedan 2000 efter en dålig körning som såg dem nedflyttade till andra nivå.

Den första etappen kommer att äga rum torsdagen den 12 mars, med andra etappens band efter en vecka senare torsdagen den 19 mars.Manchester United möter LASK bakom stängda dörrar i Europa League -åttondelsfinalen på torsdag – men vilka är de? Vi profilerar de österrikiska serieledarna.

Klubben vann uppryckning tillbaka till Bundesliga 2017 och har blivit en stor inhemsk styrka, som tog sig till toppen av ligan den här säsongen under manager Valerien Ismael, som hade besvärjelser i Nurnberg och Wolfsburg innan han flyttade till Österrike.

LASK, som aldrig har nått detta skede av en europeisk tävling, rankas 103: a av UEFA med Ole Gunnar Solskjærs 93 platser före dem på placeringar. fotbollströjor

MarcusPas sverige tröja 2022 JennieGfz

CaroleBar russland vm barn Drakt ToneyKorn